Nærum Gadekær 2, 2850 Nærum

Gadekær, Kirke & Skov - Og en skøn villa fra 2002

Drømmer du om naturskøn beliggenhed og landsbyidyl, så skal du bestemt opleve nærmiljøet omkring Nærum Gadekær 2 og ikke mindst den skønne og indflytningsklare villa. Boligen er opført i 2002 og rummer 188 kvm bolig, skønneste havestue og ikke mindst 65 kvm. uundværlig, praktisk kælder til opbevaring. Huset fremstår nymalet og med nye vinduer på gavlen mod vejen og resten af vinduer er fra 2013 - så det ydre står helt skarpt. Indenfor har man en funktionelt planløsning og kvadratmeterne er udnyttet til det fulde.
I stueplan er der indgang både via bryggers og entré med trappe til første sal og kælder. Derudover er der et stort køkken-/alrum, hvor familien kan samles om spisebordet og deltage i madlavningen. Her er god arbejds- og skabsplads i og køkkenet er holdt i lyse grebsløse elementer. Der er udgang til haven fra køkkenet og via spisestuen er der udgang til en skøn havestue, som kan benyttes fra det tidligere forår til sene efterår.

Alrum og dagligstue er opdelt med franske døre og i stuen er der ro fra husets alrum og kig til det hyggeligste gadekær og den smukkeste parklignende have. Herfra er der ligeledes udgang til terrasse mod syd. Endvidere er der et fint badeværelse med brus i lyse klinker. 1. salen har en stor fordelingsrepos, som kan benyttes som ekstra dagligstue til familien med teenagere eller hyggeligt fællesområde. Derudover er der 3 gode værelser og et stort badeværelse med både kar og brus.

Underetagen har 65 kvm. praktisk kælder til opbevaring - Fuldstændig uundværligt for børnefamilien.

Haven er helt fantastisk og fuldkommen ugeneret af de høje træer og stadig fuld af sol fra morgen til aften. I de dejlige udearealer kan man skifte imellem de forskellige terrasser og i haven har man kig til Nærum Gadekær hvor synet af ænder og gæs kan nydes. Desuden er der opbevaring til haveredskaber og der er carport med overdækket tag til to biler.

På den hyggelige og lukkede villavej findes direkte adgang til det fantastiske område ved Kikhanerenden og den skønne legeplads ved Eventyrskoven, som børnefamilier kan udforske. Al indkøb kan klares på gåben, da Netto og Rema1000 ligger blot få hunderede meter væk på Nærum Hovedgade. Ligeledes byder nærområdet også på daginstitution, skole, gymnasium, fitnesscenter, Nærumvænge Torv med indkøb med specialbutikker og gode offentlige transportmuligheder til København.