KOMPETENTE, EFFEKTIVT OG HURTIGT

Jeg har både solgt og købt med Michael hjælp. Det har på alle måder været en fornøjelse. Michael, Regine og Jeanette har været meget hjælpsomme og har arbejdet kompetent, effektivt og hurtigt.
Christian, Kgs. Lyngby

HURTIGT & GNIDNINGSFRIT SALG

Vi kan varmt anbefale Michael og Regine. De har igennem hele forløbet rådgivet os ærligt og professionelt. Det var tydeligt, at de gik op i at sætte prisen rigtigt og ikke bare højest. Derudover var det rart at vide, at Michael som kendte huset og os, også var den der viste det til mulige købere. Det resulterede i et hurtigt og gnidningsfrit salg, hvor vi har følt os i gode hænder hele vejen.
Mads og Julie,  Kgs. Lyngby

SOLGT OVER PRISEN

Michael & Regine solgte lejligheden på 3 uger med flere købere og endda til en pris over udbudsprisen. Tæt dialog på telefonen efter hver fremvisning og vi har følt os trygge gennem hele forløbet. Tusind tak for et fantastisk forløb og med en meget engageret og professionel indsats.
Frida & Christian, Nærum

ÆRLIGT & PROFESSIONELT

Meget professionel rådgivning og service fra start til slut i hele salgsprocessen. Regine er en mægler, der sætter en ære i at yde ekstraordinær service, hvor kunderne er i centrum. Vi har kun vores varmeste anbefalinger herfra.

Pernille & Anders, Nærum

TRYGT SALGSFORLØB

Vi har været utrolig glade for at vi valgte Regine til at sælge vores bolig. Vi har haft en rigtig god dialog omkring vores salg, både med Regine og hendes tætte team. Vi har følt os meget trygge igennem hele processen. Så vi kan helt sikkert anbefale Regine.
Laura & Jakob, Virum

PROFESSIONELT & GRUNDIGT ARBEJDE

Vi har været glade for vi valgte Michael til at sælge vores hus. Professionelt og grundigt arbejde, hvor der har været god og grundig kommunikation hele vejen. Vi fik solgt hurtigt, og endda til mere end udbudsprisen, da der stod flere købere. Tak for et godt samarbejde og stor anbefaling herfra.

Mikkel, Virum