REGINE LILJENGREN - INDEHAVER

Mit navn er Regine Liljengren - og udover at være en erfaren ejendomsmægler med snart 20 år i branchen, er jeg både født og opvokset i Rudersdal Kommune og bor her stadig den dag i dag.
Min baggrund betyder, at jeg har et unikt kendskab til området, både på et personligt og professionelt plan. Et kendskab som muliggør, at jeg kan rådgive og sparre med både køber og sælger, ærligt og indsigtsfuldt. Og netop gensidig tillid og gode, ærlige relationer er og har altid været fundamentet i min forretning – især efter jeg gik selvstændigt i 2017, hvor anbefalinger var altafgørende for min nystartede virksomhed.

Det er nøglen til et godt samarbejde og essentielt for at skabe gode resultater for mine kunder.

I en tid præget af uvante økonomiske – og markedsmæssige tendenser er jeg er klar til at guide dig sikkert gennem enhver udfordring inden for ejendomsmarkedet – altid med målet om at sikre dig den bedst mulige handel.

MICHAEL FISKER - INDERHAVER

Mit navn er Michael Fisker - og udover at være en dedikeret ejendomsmægler med snart 20 år i branchen, er jeg både født og opvokset i Virum og bor her stadig den dag i dag.
Jeg har oplevet både nedgangs- og opgangstider, herunder bl.a. finanskrisen og Corona. For dig som sælger betyder det, at du har en mægler og en sparringspartner, som har prøvet de forskellige markeder og oplevet alle tænkelige scenarier, og som derfor ved, hvordan der skal ageres og navigeres.
Kundetilfredshed er min drivkraft, og jeg er passioneret omkring at hjælpe mine kunder med at komme i mål med deres boligdrømme.
Jeg tror på, at anbefalinger og relationer er nøglen til at skabe de bedste resultater, og jeg går aldrig på kompromis med min indsats ift. at levere en kompetent og afstemt service, der indfrier mine kunders forventninger.
Som en resultatorienteret ejendomsmægler sætter jeg en ære i at være en ordentlig og dygtig sparringspartner for mine kunder. Jeg tror på, at det er vigtigt at lytte nøje til mine kunders behov og ønsker og bruge min ekspertise til at finde den bedste løsning for dem.

SIGNE FREDERIKSEN - BOLIGSTYLIST

Mit navn er Signe Frederiksen. Jeg er født og opvokset i Holte, og uddannet indretningsdesigner fra Whitehouse Institute of Design i Australien, hvor jeg boede i nogle år. Da jeg kom retur til Danmark, besluttede jeg mig hurtigt for at forfølge drømmen om at blive selvstændig indretningsarkitekt og arbejde med det kreative fag.

En arbejdsskade kastede dog mine planer en smule op i luften, men skæbnen ville heldigvis, at jeg fik mulighed for stadig at lave det, jeg elsker og brænder for ved at blive boligstylist for Fisker & Liljengren.

Som boligstylist hjælper jeg både køber og sælger med at gøre deres boligdrømme til virkelighed – og med at se muligheder dér, hvor det ellers kan være svært. Min fornemmeste opgave er at sørge for, at boligerne bliver fremstillet fra deres bedste side på billederne til salget – Nemlig kaldet FOTOstyling.

Jeg sætter en ære i at hjælpe vores sælgere med at skabe det bedst mulige resultat, så boligen kan præsenteres bedst muligt online til køberes første møde. Der er ingen ekstra chancer, når det kommer til et førstehåndsindtryk, så vi vil gerne gøre det rigtigt første gang.

JEANETTE RASMUSSEN - SAGSKOORDINATOR