HVORFOR FOTOSTYLING?


Vi vil gerne gøre en forskel for dig. Netop derfor har vi hos Fisker & Liljengren vores egen in-house fotostylist, Signe Frederiksen, som hjælper med at gøre boligerne klar til billeder. Det første skridt til at opnå den bedst mulige salgspris tages nemlig, inden boligen kommer online.
 
Inden fotografen kommer forbi, vil Signe tage ud at se boligen med egne øjne – eller modtage billeder fra dig - så hun kan begynde at kortlægge, hvad der skal forberedes og hvilke møbler og nibsting, der skal hentes fra vores lager.
På dagen, hvor fotografen er booket, kommer Signe ud og styler rummene. Det kan involvere ekstra møbler, at tilføje dekorative og æstetisk lækre detaljer, blomster, planter, redde sengen smukt og eventuelt rydde ud, hvis der er for mange ting i rummet, der kan forstyrre øjet.
 
Signe og fotografen arbejder altid tæt sammen om at skabe de bedste vinkler og lys til billederne. Det er også utroligt tidskrævende at skulle klargøre sit hjem, og det kan for mange føles grænseoverskridende, at det skal præsenteres for andre på billeder. Men med Signes hjælp kan du føle dig helt sikker på, at din bolig præsenteres på den bedst mulige måde.
 
Billederne er købernes førstehåndsindtryk; det er første gang, de ser din bolig, og billederne skal vække deres interesse og give dem lyst til at se mere. Vores mange års erfaring i branchen har kun bekræftet, at et velstylet hjem skaber større online trafik og øger interessen for din bolig – hvilket ofte resulterer i et hurtigere salg og, i mange tilfælde, også en bedre pris.