FISKER & LILJENGREN


Velkommen til Fisker & Liljengren - din pålidelige partner inden for ejendomshandel og køberrådgivning.

Vi er Michael Fisker og Regine Liljengren; to erfarne ejendomsmæglere der tilsammen har mere end 2000 bolighandler bag os. Vi har begge tidligere arbejdet både som indehavere af og ansatte i en mæglerkæde, men har nu valgt at åbne vores egen uafhængige butik for at kunne tilbyde en skræddersyet og mere personlig oplevelse for vores kunder. Og det er OS der møder op HVER gang.

ERFARING & NETVÆRK


FISKER & LILJENGREN er sat i verden for at hjælpe dig med både køb og salg af ejendomme, hovedsageligt i Det Grønne Område og Rudersdal, hvor vi selv bor og lever vores liv. Vi hjælper også gerne kunder i København og resten af Nordsjælland, hvor vi har både erfaring og netværk.

En af de største fordele ved, at vi er uafhængige ejendomsmæglere, er, at vi har fuldstændigt frie hænder til at skabe en salgsproces, der er skræddersyet til den enkelte ejendom og det specifikke område.

Vi er ikke bundet af fastlåste koncepter, der skal sælge boliger i hele landet, men tilpasser i stedet vores tilgang til den enkelte ejendom og det rette købersegment.

PERSONLIG & TILLIDSFULD


Vi ønsker ikke at være de største. Derimod ønsker vi at opretholde en tæt og ærlig dialog med vores kunder gennem hele salgsforløbet, og vi tror på, at en personlig og tillidsfuld relation er altafgørende for oplevelsen.

Så, uanset om du er på udkig efter dit drømmehjem eller ønsker at sælge din bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.