Rundforbivej 201, st. th., 2850 Nærum

Fineste moderniserede lejlighed lige ved Gadekæret

Lige ved hyggelige Nærum Hovedgade og det charmerende Nærum Gadekær finder du denne fine andelsforening centralt beliggende og med få skridt til både indkøb og natur.
Lejligheden er beliggende i høj stuelejlighed har en en utrolig fin planløsning. Lejligheden er flot moderniseret og fremstår fuldkommen indflytningsklar. 
Den rummer en stor fordelingsentré med god skabsplads og med adgang til alle alle lejlighedens rum. Lækkert køkken i hvide elementer og grebsløst design. Her er ikke sparet på materialerne. Desuden et flot badeværelse med går fliser og bruseafsnit, et kæmpe soveværelse med plads til stor skabsvæg og en skøn stue som let kan rumme både spiseafdeling og dagligstue.

I foreningen er der rigtig fine fællesarealer med legeplads og hyggekroge til grill og spisning. Der er ligeledes brugsret til kælderrum, cykelkælder, vaskeri og gode parkeringsforhold ved ejendommen. 

På Nærum Hovedgade findes diverse specialforretninger som bl.a. en brugskunstforretning, blomsterforretning, bager, spisesteder og indkøbsmuligheder. Desuden kan man gå til Jægersborg Hegn - En dejlig skov, der fører ned til Skodsborg Station, Skodsborg Strand samt Rådvad og Dyrehaven. Lige ved lejligheden ligger det hyggeligste gadekær med den smukke hvide kirke som nabo. Her kan man nyde synet af de mange smukke ænder og svaner. Der er desuden fitnesscenter, svømmehal, tennisklub og mange mange andre aktivitetsmuligheder i Nærum. Der er gode busforbindelser til både Lyngby, Holte samt Nørreport og Kystbanen tager dig hele vejen til Kastrup lufthavn eller Nærumbanen kan tage dig til Jægersborg Station. Der findes også Nærumvænge Torv, hvor der også er et stort udvalg af forretninger og indkøbsmuligheder og fitness ligger også i gåafstand fra lejligheden.