Frølundsvej 9A, 2850 Nærum

Dejligste have mod syd/vest. Optimal planløsning

På en hyggelig og lukket vej i hjertet af Nærum findes denne charmerende bolig - Et halvt dobbelthus. Boligen ligger tilbagetrukket på grunden i privat og ugenerede have. 
Man træder ind i husets entré via overdækket veranda. Entréen har god garderobeplads til hverdagens overtøj. Her er ligeledes et pænt badeværelse i lyse, tidsløse klinker med separat brus. I stueplan findes endvidere et lyst og velholdt køkken med kig til haven og i åben forbindelse med spisestue og dagligstuen. Der er ligeledes et soveværelse i stueplan, hvor væggen let kan nedtages, så der kan være plads til en større spisestue. Her er et skønt lys fra vinduerne i stuen og med terrassedør ud til sydvestvendt haven hvor solens stråler kan nydes fra morgen til aften.1. salen rummer 2 gode og hyggelige værelser. Der er brugsret til kælderrum til opbevaring og med egne vaskefaciliteter.
Haven er indrettet med hyggelig terrasse og med god lækrog. Her er skur til haveredskaber og cykler samt parkering til 2 biler.

Ejendommen er en ideel anpart med separat have, parkering og indgang. Fællesskabet består i vedligeholdelse af ejendommen, som deles 60/40 og der er blandt andet skiftet tag i 2012 og malet facaden i 2017. 

Tæt på Nærum Hovedgades hyggelige handelsmiljø med dagligvarebutikker, specialforretninger og spisesteder, finder I denne rummelige og velindrettede bolig. Det populære Nærumvænge Torv kan også nås på gåben eller en kort cykeltur, så her er gode indkøbsmuligheder. Nærum er omgivet af naturskønne områder, der kan nydes året rundt, blandt andet Nærum Gadekær, Biblioteksparken eller Jægersborg Hegn som fører ind til Dyrehaven. Desuden er der nogle fantastisk idrætsmuligheder med både tennisbaner, svømmehal og idrætshal. Skodsborg Strand er kun en cykeltur væk og det samme er Kystbanen, som tager dig til Københavns Hovedbanegård og videre til lufthavnen. Endvidere er der gode forbindelser fra Nærum Station, til f.eks. Lyngby eller motorvejsbussen til Nørreport. Desuden er her gode institutioner, skole og gymnasium.