Stokkevad 7A, 2850 Nærum

Nabo til skoven, fuglekvidder og en liebhaverejendom i særklasse

Unik beliggenhed direkte til Jægersborg Hegn. En særlig liebhaverejendom som sjældent udbydes til salg.

Ejendommen ligger på en højtliggende grund og for enden af en blind vej mellem Nærum og Trørød direkte ved skoven. Skovens stisystemer tager dig til Bøllemosen, Nærum Hovedgade, Vedbæk og Skodsborg - Den smukkeste vej til Øresund og det dejlige hav.

Huset er opført i 1959, men har i 2017-2018 fået en gennemgribende totalrenovering med tilbygning. Her er ikke gået på kompromis med materialevalg og unikke detaljer. Outdoor livet og wellness drømmene kan ligeledes udleves her med vildmarksbad (medfølger ikke), koldtvandsbad  (medfølger ikke) og sauna omgivet af skov og fuglekvidder.

Husets hjerterum er det store køkken-/alrum og sammenhængende dagligstue med lækkert snedkerkøkken. I køkkenet nydes udsigten mod vest over kratmosen og mod øst ses skoven. Fra spisestuen er der udgang til stor og solrig træterrasse, som man helt ugeneret kan sidde på og nyde sommerens flotte solnedgang.
I huset findes ligeledes 2 gode værelser, et lyst kontor med udgang til terrasse over carporten med kig til åbne marker og et stort badeværelse med brus. For enden af huset møder dig det lækreste soveværelse. En følelse af at sove i naturen med de store vinduespartier mod skoven og solens morgenstråler ind af vinduet. Der er desuden et lækkert walk-in og badeværelse.?
Underetagen har et stort værelse, badeværelse og bryggers/vaskerum med direkte indgang fra carporten. 

Der er gåafstand til både Trørød Torv, Nærum Vænge Torv, folkeskoler, gymnasium og adskillige indkøbsmuligheder. Ejendommen ligger blot 20 minutter fra Københavns centrum enten via motorvejsnettet eller med tog via ”Grisen” på Nærum Station eller fra Skodsborg Station.

Alt i alt en ejendom som absolut skal opleves, Beliggenheden fås ikke bedre.