Skodsborgvej 161, Søllerød, 2840 Holte

Drømmevilla i hjertet af Søllerød - Moderne, rummelig og med charme

En villa ud over det sædvanlige med detaljer og lysindfald, som er helt unikt

Denne charmerende villa i naturskønne Søllerød med skov på stort set alle sider, bygget i 1956 har gennemgået en gennemgribende modernisering. Materialevalget er eksklusivt, moderne med en rød tråd, fra kælder til kip. Der er renoveret i stor respekt for huset oprindelig sjæl. Boligen er velvalgt for familien som drømmer om både de store leverum og plads til fordybelse. Den indbyder til et rigtigt familiehus - sammen og hver for sig. Der er god plads til at samle familie og venner - både inde og ude.

Huset planløsning er inspirerende, funktionel og rummer følgende: Funktionel og imødekommende entré med kig til husets 1. sal og de fritlagte bjælker, og direkte adgang til både stue og det rummelige bryggers - som er fantastisk til den pladskrævende familie. Derudover er der masser af opbevaringsplads, som er uundværligt for de fleste. De store grå 75x75 fliser forsætter ud i det veleksponerede ekstrabadeværelse med både toilet og brus. Fra entréen bevæger man sig direkte ind i husets hyggelige stue og kan rumme både hverdag og fest. Her drages man straks af lysindfaldet fra de store vinduespartier og charmen ved de forskudte plan. De hvidpigmenterede egetræsplanker og egetræskøkkenet spiller godt sammen med smukke træer i haven. I dagligstuen kan man samles foran pejsen og nyde roen og stadig være i tæt kontakt med køkken-/alrummet. Om vinteren kan man ikke kun få varmen fra pejsen, men også fra gulvvarmen, som er lagt i hele huset. Køkkenet er smukt og indrettet med fine detaljer og er et møbel der klæder rummet. I køkkenet er der stor spiseplads med direkte udgang til den solrige terrasse. Bevæger vi os op på 1. salen, så går materialevalget igen, og den udmærker sig med de fritlagte bjælker. Der er loft til kip på hele 1. salen, som får boligen til at fremstå endnu mere rummelig. Den store repos bruges i dag til aktivitetsrum og kan også fungere som arbejdsplads, og kan nemt forvandles til et eller to ekstra værelser om nødvendigt. Derudover er der 2 gode børneværelser og et stort forældresoveværelse, hvor den udnyttede skunk giver en følelse af walk-in closet. Desuden er der et lækkert badeværelse med bruser samt fritstående badekar 'under den åbne himmel' fra ovenlysvinduerne. Fra køkkenet er der nedgang til husets underetage med et funktionelt hobbyrum eller teenageafdeling. Fra underetagen er der direkte udgang til sydvendt terrasse. Haven er charmere med de gamle træer og er anlagt, så den er farverig året rundt. Den store terrasse følger solens bane og ligger som en naturlig forlængelse af køkkenet. Der er rig plads til udelivet. Derudover er der gode parkeringsforhold og skur til opbevaring - som nemt vil kunne laves om til legehus.

I hjertet af Søllerød har man alt til dagligdagens fornødenheder. Skøn natur til gå- og løbeture i Det Danske Schweiz eller Kirkeskoven, mountainbike spor i Geels skov og institutioner og skole nås på gåben. Indkøbene foretages på Nærumvænge Torv, Købmanden i Søllerød Park, Holte Midtpunkt eller et lille smut i bil til Lyngby. hvor en masse specialbutikker. Bus mod København er fra Nærum Station eller S-toget fra Holte.

En villa som absolut skal opleves og som vi vil glæde os til at fremvise for dig.