Lyngby Hovedgade 57A, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Lys og rummelig lejlighed med altan og elevator

Nu udbydes denne rummelig og attraktive lejlighed midt på Lyngby Hovedgade. Med denne beliggenhed placerer du dig blandt et fantastisk butiksliv og caféliv i hjertet af Lyngby. Inden for få hundrede meter har du adgang Magasin, Lyngby Storcenter, Lyngby Station, indkøbsmuligheder og busforbindelser. Derudover er der ikke langt til grønne områder som Lyngby Sø eller Ermelunden og Dyrehaven. Lejligheden er placeret på anden sal i ejendommen, hvilket giver et dejligt lysindfald i hele lejligheden.

Når I træder indenfor i lejligheden, mødes I af den entre med adgang til indbygget garderobeskab i god størrelse. Fra entreen er der adgang til det hyggelige køkken alrum med alt i hårde hvidevarer og udgang til altan. Fra entreen er der endvidere adgang til stort børneværelse og den hyggelige stue, som har videre adgang til velholdt badeværelse med terrazzogulv og kar, samt til det store soveværelse med indbygget garderobeskab og til det lille kammer, som oprindeligt er en del af stuen.

Boligen henvender sig bredt, grundet sin gode indretning, og at der går elevator lige til hoveddøren. Endvidere har I brugsret til et kælderrum og et loftrum, ligesom der er parkering lige nedenfor.

Så leder du efter en lys og indflytningsklar lejlighed, hvor du er i gåafstand fra det hele, og hvor man har elevator og altan?