Bystykket 10, 2850 Nærum

Arkitekttegnet villa med 152 etagemeter - Kræset om de fineste detaljer

På Bystykket, en hyggelig villavej i Nærum der rummer masser af liv, finder du dette fine arkitekttegnede hus fra 1955. De 152 etagemeter er renoveret med stor respekt for arkitekturen og de originale detaljer. Huset har blot haft 2 ejere siden opførslen.

Husets entré fremstår åben og lys med loft til kip, indbygget garderobeskab og forskudte niveauer. Der er direkte kig ud til den store vestvendte have, der er grøn året rundt. Fra entréen fordeles du ud i en velindrettet planløsning med funktionelle løsninger i alle rum.

Hjertet i huset, og familiens samlingspunkt, er det store køkken/-alrum samt dagligstuen. Køkkenet er med hvide, grebsløse elementer indrettet med masser af skabs- og bordplads, så alle kan være samlet om madlavningen. Dagligstuen ligger i forlængelse af alrummet og her der et fantastisk lysindfald fra de store vinduer ud mod haven, hvor solens stråler rammer fra formiddag til aften. Med loft til kip får I en imponerende rumlighed. Fra stuen er der direkte udgang til skøn træterrasse der kan udnyttes til de lune og sene sommeraftener.

Fra fordelingsentréen og blot få trin op er der et flot badeværelse i høj kvalitet med gulvvarme. Desuden er der to velindrettede børneværelser med indbyggede skabe og integrerede højsenge for maksimal udnyttelse af rummene. Forældresoveværelset har ligeledes en hel indbygget skabsvæg - et skønt værelse, som man straks finder ro i. Der er ligeledes loft til kip i værelserne og det fremstår utrolig charmerende.

Underetagen er moderniseret med funktionelt viktualierum, gæstetoilet og bryggers med brus. Derudover er der et varmt fyrrum til tøjtørring og værksted. Der er desuden endnu et rum til hobby, kontor eller opbevaring og ikke mindst separat udgang fra kælderen.

Haven er fuldkommen ugeneret og solen lyser den op fra morgen til aften. Her er en følelse af luft og masser af himmel. Desuden kan de blomstrende rododendroner og den store dronningebusk nydes, mens børnene leger i gyngestativet og på trampolinen. Garage og cykelskur er ligeledes en nødvendighed og her er der plads til havemøbler, redskaber og hvad du ellers måtte have brug for.

Får familien vokseværk, men ikke ønsker at slippe huset, så er der allerede lavet arkitekttegninger med spændende tilbygning på 86 m² i huset stil med forældreafdeling, bryggers og dagligstue til inspiration.

På Bystykket bor man lige ved den skønneste natur i Jægersborg Hegn og blot 5 km fra Eremitageslottet i Dyrehaven. Her er ingen undskyldning for ikke at komme ud i naturen og se de forskellige årstider skifte i skoven. Endvidere går man altid blot ned til Hovedgaden, hvor dagligdagens indkøb let kan klares og bageren besøges i weekenden. Du bor ligeledes ved Nærum Tennisklub og de grønne omgivelser i biblioteksparken, hvor der også er en sø med ænder og god legeplads til børnene. Skodsborg strand er kun en cykeltur væk. Der er både indkøbs- og handelsmuligheder på hyggelige Nærum Hovedgade samt Nærumvænge Torv med diverse forskellige specialforretninger. Derudover bor man også tæt på både vuggestue, børnehave samt Nærum Skole, Nærum Privat skole og ikke mindst Nærum Gymnasium. Bussen tager jer til Skodsborg station til kystbanen eller Nærum Station, hvor motorvejsbussen tager jer videre ind til Nørreport. Og ikke mindst "Grisen" - Nærum lokalbane, som tager turen mod Lyngby med Jægersborg Station som endestation.