Ahornvej 15, 2830 Virum

Charmerende og energivenlig villa med god beliggenhed i Virum

På Ahornvej 15 ligger den fine og energivenlige villa, som er klar til at få nye ejere. Her får I et charmerende og hyggeligt hjem, med mulighed for at sætte jeres eget præg, men hvor store udgifter som tag og varme er skiftet. (Der er kommet varmepumpe)

I bosætter jer centralt i Virum - dvs i gåafstand fra den eftertragtede Fuglsanggård Skolen,~S- station, indkøb (Meny,~Rema, Føtex og Fakta), Virum Hallen mv. Kort sagt, en nem hverdag hvor man kan gå til det hele, og hvor børnene selv kan gå til skole og sportsaktiviteter. Endvidere er man tæt på den skønne natur som Virum byder på, bl.a. Mølleåen, Frilandsmuseet, Sorgenfri Slotspark, Geels Skov og Furesøen.~

Huset er perfekt til børnefamilien, da det med sine 3 etager har fine indretningsmuligheder. Stueplanet fremstår højloftet og byder: Entre med gæstetoilet, fordelingsgang med indbyggede skabe, lyst køkken, spisestue samt stor opholdsstue. Fra både opholdsstue, spisestue og køkken, er der udgang til skøn solrig terrasse med udekøkken.

Fra fordelingsgangen, kommer man via smuk svungen trappe op til 1. salen, som indeholder: Fordelingsgang, stort værelse (opr. har det været 2 værelser), badeværelse med kar samt børneværelse. Fra børneværelset er der adgang til loftrum, som selvfølgelig kan bruges til opbevaring, men som mange børn sikkert også vil synes er sjovt som "hule".

Den særdeles anvendelige kælder indeholder: Fordelingsgang, stort disp. rum, flot flisebadeværelse med brus samt viktualierum. Fra fordelingsgangen er der trappe op til forhaven, så teenageren kan have egen indgang.

Til huset hører endvidere carport, garage samt den skønneste solrige have med bl.a. bålplads, legehus og ikke mindst terrasse med udekøkken.~~

Lyder ovenstående interessant?~

Så ring for fremvisning allerede i dag.