Hegnsvej 117, 2850 Nærum

Moderniseret enderækkehus lige ved Dyrehaven

Med Jægersborg Hegn og De Runde Haver som nabo ligger dette veldisponerede, indflytningsklare enderækkehus på en hyggelig lille, blind stikvej til Hegnsvej i Nærum.

For nyligt er hele stueetagen renoveret med blandt andet nyt køkken, nyt toilet og nye parketgulve. Huset opvarmes med fjernvarme og en nyere installeret brændeovn. I stueplan rummer boligen en dejlig stor entré med et stort, fleksibelt garderobe-/opholdsrum og gæstetoilet, helt nyt, lækkert køkken med et skønt lysindfald fra øst i åben forbindelse med den kombinerede daglig- og spisestue. Fra stuen er der udgang til den dejlige sydvestvendte terrasse, som er indrettet perfekt med terrasseoverdækning, hvor de lange sommeraftener kan nydes, selv efter det er blevet lidt køligere. På førstesalen er der to gode og lyse børneværelser samt et stort soveværelse og et større badeværelse med både brus og kar samt dobbelt håndvask. Værelserne og gangen ovenpå har nylakerede, lyse parketgulve. Huset rummer desuden en høj, lys og tør kælder med to disponible rum med lyse klinker og hvide vægge. Det ene rum benyttes som vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Det andet og største rum har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. motionsrum eller værksted. Desuden er der et lille viktualierum under trappen. Haven er en lille, privat oase med både frugttræer og buske, der blomstrer på skift gennem sæsonen.

Med beliggenheden lige op til skoven og Nærum Tennisklubs baner på Hegnsvej samt Skodborgs fine badestrand i cykelafstand er der gode muligheder for at få rørt sig eller bare nyde omgivelserne. Meget tæt på finder I Biblioteksparken med naturlegeplads og en lille sø. Indkøb, specialforretninger, god skole, gymnasium og institutioner nås nemt på gåben. Kystbanen ved Skodsborg Station tager jer ind til København, og det samme gør motorvejsbussen fra Nærum Station. Huset er en del af ejerforeningen Nærumhave, hvor der er et godt naboskab og en masse legekammerater til børnene.