Ystadvej 19, 2850 Nærum

Bo naturskønt med 228 etagemeter

Ystadvej har en naturskøn og central beliggenhed i Nærum. Ikke alle kender dette hyggelige, grønne område - Men det skal altså opleves. Når man går ned af Ystadvej, er det første som øjnene falder på, den smukke kulisse for enden af den lukkede, rolige og børnevenlige vej. Det store grønne område og skoven gør, at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til "Det Danske Schweiz" og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer.

Boligen fremstår pæn og moderniseret i køkkenet, badeværelset og gæstetoilettet. Huset rummer en god planløsning og en fantastisk kælder med uttalige muligheder. Kædehuset har blot en enkelt nabo, så man kan komme rundt om huset. Indretningen er følgende: Entré med god plads til overtøjet. Herudover er der 2 fine værelser og et stort forældresoveværelse. Det store soveværelse bliver også af andre benyttet som separat tv-stue eller spisestue og rummet kan endvidere let opdeles i to værelser, såfremt dette måtte være et ønske. Derudover er der et badeværelse med brus i hvide og sorte klinker samt et pænt gæstetoilet ligeledes i samme udtryk og med ensartede klinker. Fra entré/ fordelingsgangen er der indgang til en stor dagligstue med store vinduer og kig til den skønneste natur. Her er et helt fantastisk lysindfald og solen rammer haven og stuen fra middag til solnedgang. Køkkenet er i åben forbindelse med dagligstuen og er et nydeligt, hvidt køkken i grebsløse elementer. Fra køkkenet er der adgang til udhus, som med fordel kan inddrages i boligen og ligeledes udbygges efter gældende regler fra Grundejerforeningen. Her kan fx indrettes med spisestue og et vinduesparti mod haven. Ystadvej har en naturskøn og central beliggenhed i Nærum. Ikke alle kender dette hyggelige, grønne område - Men det skal altså opleves. Når man går ned af Ystadvej, er det første som øjnene falder på, den smukke kulisse for enden af den lukkede, rolige og børnevenlige vej. Det store grønne område og skoven gør, at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til "Det Danske Schweiz" og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer.

Boligen fremstår pæn og moderniseret i køkkenet, badeværelset og gæstetoilettet. Huset rummer en god planløsning og en fantastisk kælder med uttalige muligheder. Kædehuset har blot en enkelt nabo, så man kan komme rundt om huset. Indretningen er følgende: Entré med god plads til overtøjet. Herudover er der 2 fine værelser og et stort forældresoveværelse. Det store soveværelse bliver også af andre benyttet som separat tv-stue eller spisestue og rummet kan endvidere let opdeles i to værelser, såfremt dette måtte være et ønske. Derudover er der et badeværelse med brus i hvide og sorte klinker samt et pænt gæstetoilet ligeledes i samme udtryk og med ensartede klinker. Fra entré/ fordelingsgangen er der indgang til en stor dagligstue med store vinduer og kig til den skønneste natur. Her er et helt fantastisk lysindfald og solen rammer haven og stuen fra middag til solnedgang. Køkkenet er i åben forbindelse med dagligstuen og er et nydeligt, hvidt køkken i grebsløse elementer. Fra køkkenet er der adgang til udhus, som med fordel kan inddrages i boligen og ligeledes udbygges efter gældende regler fra Grundejerforeningen. Her kan fx indrettes med spisestue og et vinduesparti mod haven eller et grovkøkken/bryggers. I udhuset som man kommer til fra køkkenet er der nedgang til en stor og funktionel underetage, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan man ønsker at indrette sig. Her er hobbyrum, gildesal, vaskerum og potentielt værksted. Underetagen bruges ofte til gæsterum, ekstra dagligstue, viktualierum - Altså ikke som en "kælder", men som en mere integreret del af boligen med skønne kvadratmeter.
I haven står solen fra morgen til aften og de smukke og skiftende årstider i naturen, bliver man aldrig træt af. Forhaven har også nogle spændende muligheder, hvis man fx. drømmer om en køkkenhave - Så er det helt oplagt her. Her er solen fra morgen til eftermiddagen.

I Nærum kan de fleste ting klares på gåben og cykel. Her er blandet andet et væld af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til København og det lille tog "grisen", der kan tage jer til Jægersborg Stations til et S-tog. Derudover er der kort afstand til Skodsborg strand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan nås på en kort cykeltur.