Skodsborgvej 408, 2. th., 2942 Skodsborg

Skøn lejlighed med havudsigt og 2 store terrasser

Skodsborg Strandhave har en helt speciel aura omkring sig og ligner ikke noget andet i nærområdet med sit sydlandske udtryk. Der er havudsigt, hvor smukke Øresund kan nydes og ikke mindst Dyrehaven i baghaven, hvor man kan opleve skoven transformere sig og årstiderne skifte.
Lejligheden her er unik i 2 plan og med 2 store terrasser mod øst, hvor morgensolen og solopgang over Øresund kan nydes. I lejlighedens ene plan rummer den entré med indbygget skab, stort badeværelse med brus, 2 gode værelser og et stort soveværelse med udgang til den dejlige terrasse. Lejlighedens overetage rummer et stort lyst alrum med smukt kig ud over Øresund og endnu et værelse i forbindelse med alrummet. Værelset kan enten benyttes som hyggelig dagligstue eller spisestue. Køkkenet er i hvide elementer og har kig direkte til skoven mod vest. Fra alrummet er der også udgang til stor terrasse mod øst.
Til lejligheden hører egen p-plads med, som er inkluderet i prisen og ikke kan fravælges. Derudover er der brugsret til kælderrum og fælles vaskeri. Desuden er der skønne fællesarealer med borde/bænke og mindre legeplads. Få hundrede meter fra lejligheden er der adgang til stranden, Skodsborg station nås på gåben og ikke mindst den dejlige natur lige ved hoveddøren, forhindringsbane i skoven og skøn naturlegeplads. København nås med toget på 20 minutter.
Der er fjernvarme i ejerforeningen.