Ystadvej 10, 2850 Nærum

180 etagemeter med naturskøn beliggenhed centralt i Nærum

Ystadvej har en god og central beliggenhed i Nærum. Ikke alle kender dette hyggelige, grønne kvarter - Men det skal altså opleves. Når man går ned af Ystadvej, er det første som øjnene falder på, den smukke kulisse for enden af den lukkede, rolige og børnevenlige vej. Det store grønne områder og en skov af træer, således at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til "Det Danske Schweiz" og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer. Det er utrolig idyllisk.

Man bydes velkommen i den hyggelige gårdhave hvor morgen/formiddagssolen kan nydes. Boligen på 180 funktionelle etagemeter rummer: Entré, pænt og lyst gæstetoilet, nydeligt køkken i hvide elementer med kig til gårdhaven, hvor lyset fra morgensolen kommer ind af vinduerne. Køkkenet har adgang til spisestuen, der er hyggeligt indrettet med plads til den store familie. Desuden en lys dagligstue med udgang til skøn sydvestvendt terrasse, hvor sommerdagene kan nydes i fulde drag. Fra terrassen er der mulighed for at åbne op med en låge til de dejlige, grønne fællesarealer, hvor der er hundeliv, fodboldmål, petanquebane, frugttræer og den sjoveste kælkebakke, når sneen falder.
Boligens 1. sal har et stort forældresoveværelse, som oprindeligt har været 2 separate værelser. Desuden et stort soveværelse mod øst og et kæmpe badeværelse med brus. Underetagen rummer god opbevaringsplads, viktualierum, bryggers/fyrrum og et stort hobbyrum med uttalige anvendelsesmuligheder.
Der er desuden stor carport til boligen samt et rummeligt skur.

Derudover bor man i midten af Nærum og hvad alt dette indebærer af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til byen og det lille tog "grisen", der kan tage jer til Jægersborg Stations til et S-tog. Derudover er der kort afstand til Skodsborg strand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan nås på en kort cykeltur.