Langebjerg 82, 2850 Nærum

228 velindrettede etagemeter

Utrolig fin og velindrettet kædevilla beliggende naturskønt og med 228 brugbare og funktionelle etagemeter.
Boligen fremstår utrolig pæn og er nydeligt moderniseret og ombygget og med en god planløsning som rummer følgende: Fordelingsentré med god plads til overtøjet. Derudover er der et nydeligt gæstetoilet og et udvidet badeværelse med stor brus i hvide og grå klinker. Køkkenet er udvidet og ligger i åben forbindelse med den lyse og solrige dagligstue. Den store stue vender mod vest og har solens stråler inde fra middag til aften. Ikke mindst er der det flotteste kig til naturen. Der er 3 gode værelser, hvoraf det ene kan benyttes som tv-stue eller spisestue efter behov. Et andet værelse er udvidet i forbindelse med kældertrappen og nedgang til underetagen. Hernede gemmer sig nogle uundværlige rum. Fx er der god mulighed for overnattende gæster, hobbyrum, værksted, viktualierum og stort bryggers. Fra det ene værelse er der ligeledes udgang til østvendt have og man kan gå rundt om husets nordside. Terrassen mod sydvest er skøn og solrig året rundt. Der er ligeledes carport til boligen
Huset er perfekt til både børnefamilien eller til seniorer der ønsker at downsize fra den store have, men stadig gerne vil have et udearel og lidt privatliv.

Langebjerg er et område, der ikke er kendt for alle, men ABSOLUT skal opleves. Når man kører ned i bunden af Langebjerg, er det første som øjnene falder på, den smukke, naturskønne kulisse. Det store grønne område og skoven gør, at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til "Det Danske Schweiz" og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer.

I Nærum kan de fleste ting klares på gåben og cykel. Her er blandet andet et væld af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til København og det lille tog "grisen", der kan tage jer til Jægersborg Stations til et S-tog. Derudover er der kort afstand til Skodsborg strand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan nås på en kort cykeltur.