Ystadvej 15, 2850 Nærum

Mere end 200 etagemeter centralt i Nærum

Bo med den smukkeste kulisse af det skønne, grønne område som er grundejerforeningens naturskønne fællesareal. Her får du et dejligt kædehus med en fantastisk planløsning. Perfekt til børnefamilier eller hvis du ønsker at downsize fra en større bolig.
Boligen~r udbygget via carporten og der er derfor en stor og rummelig entré med god opbevaringsplads, nedgang til kælder og udgang til baghaven mod øst. Fra entré og fordelingsgang er der adgang til 3 gode værelser alle med østvendte vinduer, hvor morgensolen titter ind. Derudover er der et pænt badeværelse med brus og et gæstetoilet i samme stil. Husets hjerterum er køkken-/alrum og dagligstue med det skønneste lys fra de store sydvestvendte vinduespartier. Her er udgang til den dejlige, ugenerte forhave, hvor solen kan nydes fra sidst på formiddagen til solnedgang. Køkkenet er velindrettet med masser af skabsplads og~udsigten til det grønne fællesareal kan nydes under madlavningen. Fra køkkenet er der også en nedgang til husets store underetage, som er indrettet med tv-stue og et gæsteværelse. Der er ligeledes det uundværlige viktualierum, værksted, opbevaring og stort vaskerum/bryggers. En underetage man slet ikke kan leve uden. Fra forhaven kan man komme rundt om huset til baghaven, hvor det er oplagt at etablere en hyggelig køkkenhave og en god morgenterrasse. Der hører også carport og et udhus til boligen.
Fra Ystadvej kan de fleste ting klares på gåben og cykel. Her er blandet andet et væld af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til København og det lille tog "grisen", der kan tage jer til Kongens Lyngby og Jægersborg S-tog. Til hundene og naturglade husejere ligger Mølleåen og det naturskønne danske Schweiz i kort gåafstand. Derudover er der kort afstand til Skodsborg sandstrand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan ligeledes nås på en kort cykeltur.
Huset på Ystadvej er absolut et besøg værd.