Langebjerg 10, 2. tv., 2850 Nærum

Altan, elevator og en ufattelig smuk udsigt

I den eftertragtede ejerforening Egevang Syd i Langebjerg, ligger denne lejlighed med en helt fantastiske udsigt så langt øjet rækker. Og netop nu findes den smukkeste efterårskulisse der ligner et helt maleri.

Lejligheden har en god funktionel indretning og selvom det at downsize kan være udfordrende, så er pladsen godt udnyttet i disse lejligheder.
Denne lejlighed har følgende fordeling: Stor fordelingsentré med god plads til garderobeskabe eller skænk, køkken i hvide elementer med kig mod øst og det hyggelige liv omkring Nærum Station. Derudover er der et stort soveværelse og 2 gode værelser samt et rummeligt garderoberum. Desuden er der et orignalt gæstetoilet med plads til vaskesøjle, samt et ældre badeværelse med bruseniche. I den store og lyse stue, pryder den smukke grønne udsigt endevæggen, hvor der er udgang til en stor vestvendt altan med plads til både blomsterkrukker og cafébord, og som har den flotteste udsigt til skov og grønne fællesarealer - Her kan de skiftende årstider betragtes og den smukke solnedgang nydes.

Ejerforeningens grønne fællesarealer fremstår flot, ejendomsinspektøren sætter en dyd i at holde de grønne arealer indbydende. I foreningen er der dørtelefon, elevator, vaskeri, cykelkælder og kælderrum. Der er parkeringsmuligheder ved lejligheden.

Her kan du bo tæt på skoven og har rig mulighed for at nyde den skønne natur omkring Mølleåen. Indkøbene kan klares på Nærumvænge Torv med diverse specialforretninger og Irma & Meny. Lige ved lejligheden kan man tage "grisen/Nærumbanen" til Lyngby eller bussen til Holte eller København.