Nærum Hovedgade 62, 2. tv., 2850 Nærum

Hyggeligste lejlighed

Fineste lille 2-værelses lejlighed i charmerende bygning fra 1900. Lejligheden oser af charme, men trænger til en kærlig hånd og lettere modernisering. Så drømmer du om at nusse og fingøre denne hyggelige lejlighed, så kom ud og oplev den på en fremvisning.

Lejligheden ligger øverst i bygningen, som blot rummer 6 boliger. Den er indrettet med en åben planløsning, så der er kig fra køkken til dagligstue/spisestue. I stuen kan der let indrettes med både sofa og spisebord og der er en skøn udsigt over hyggelige Nærum Hovedgade. Køkkenet er i hvide elementer og man har god forbindelse til stuen, når man laver mad i køkkenet. Soveværelset er hyggeligt - Ligeledes med kig til hovedgaden og med østvendt vindue. Badeværelset er i grå klinker og trænger til en modernisering.
Foreningen har fine fællesarealer med et hyggeligt grønt område med borde, stole og plads til grill og hygge. Der er ligeledes gode parkeringsforhold på bagsiden af bygningen samt et kælderrum til opbevaring.

Lejligheden er placeret på hyggelige Nærum Hovedgade, hvor der findes diverse specialforretninger som bl.a. en brugskunstforretning, blomsterforretning, bager, spisesteder og indkøbsmuligheder. Desuden kan man gå til Jægersborg Hegn - En dejlig skov, der fører ned til Skodsborg Station, Skodsborg Strand samt Rådvad og Dyrehaven. Der er gode busforbindelser til både Lyngby, Holte samt Nørreport og Kystbanen tager dig hele vejen til Kastrup lufthavn eller Nærumbanen kan tage dig til Jægersborg Station. Der findes også Nærumvænge Torv, hvor der også er et stort udvalg af forretninger og indkøbsmuligheder. I nærområdet er der ligeledes, svømmehal, løbeklub, tennisbaner og fitnesscenter.