Kikhanebakken 119, Gl Holte, 2840 Holte

Skønt klyngehus omringet af den skønne natur

På lukket vej i Gl. Holte i rolige og naturrige omgivelser, udbydes dette populære og attraktive klyngehus. Huset er bygget i 1971 i et plan på 150 kvm. bolig og med et skønt gårdmiljø både mod øst og vest.

Huset rummer indgang via bryggerset, som har gode opbevaringsmuligheder og plads til al overtøjet. Den lange fordelingsgang har adgang til husets gode værelser. Der er 2 gode og rummelige værelser mod vest og et stort værelse mod øst med indgang til eget bad og toilet. Dette er holdt i det originale look med flotte tyrkise klinker og badekar. Der er ligeledes udgang til forhaven mod øst fra soveværelset. Der er et tilsvarende gæstebadeværelse i samme stil med brus. Dagligstuen har et fantastisk lys fra de store vinduespartier der er direkte udgang til den dejlige, private baghave med træterrasse. Stuen rummer flere afdelinger og et væld af indretningsmuligheder og er i tæt forlængelse med husets pæne, nyere køkken med spiseplads. Køkkenet er i hvide elementer og her er tænkt over den gode opbevaring og den praktiske brug i dagligdagen. Fra spisekøkkenet er der også udgang til gårdhaven mod øst. Den dejlige have mod vest har sol fra middag til solnedgang og de lange sommeraftener kan nydes. Til boligen er der ligeledes et godt og funktionelt udhus/værksted og carport.

Området er præget af smuk natur og plads til masser af gode gåture og oplevelser bl.a. i Søllerød Naturpark, Attemosen og Kirkeskoven. De hyggelige veje snor sig blandt åbne marker, hestefolde og fiskesø. Derudover kan man også benytte sig af de mange fritidsaktiviteter, som Søllerød Golfklub, Holte Rideskole, Gl. Holtegårds mange udstillinger og Rundforbi Stadion med svømning, fodbold, gymnastik m.m. Indkøb findes både i Trørød, Nærum og Holte Midtpunkt, som byder på en masse gode specialforretninger og supermarkeder. København nås i bil på 20 minutter og Vedbæk Strand er kun 5 km fra boligen.