Skodsborgparken 30, 2. tv., 2942 Skodsborg

Panoramakig over Øresund

Fantastisk lejlighed i skønne Skodsborgparken, flot moderniseret og fuldstændig indflytningsklar. Her får I en skøn havudsigt - og under 100 meter til boligkompleksets private sandstrand. Her er det muligt at nyde morgenkaffen til synet af solen, der stiger op over Øresund og solnedgangen mod vest ved Jærgersborg Hegn.

Boligen ligger på 2. sal i en af Skodsborgparkens karakteristiske bygninger fra 1963, der troner over Strandvejen. Ejendommen er yderst velholdt, og der er gode parkeringsfaciliteter.

Her får I masser af lys og luft omkring jer. Den skønne dagligstue, som præges af et stort, østvendt vinduesparti, der breder sig over hele endevæggen, og som giver jer en fuldkommen uspoleret udsigt over havets skiftende udtryk fra vildt og brusende - til mildt og indbydende.
På de solrige dage kan I oplagt sætte jer ud på den læfyldte, østvendte altan og nyde udsigten derfra. Når solen går ned, kan I nyde lyden, af bølgerne, som de slår mod stranden.

Køkkenet er lyst, lækkert og med en flot sort bordplade giver et moderne udtryk. I køkkenet er der hyggelig spiseplads hvor udsigten igen kan nydes ud over Øresund. Lejligheden er indrettet med separat toilet og badeværelse - Ligeledes i et moderne udtryk med grå klinker. Fordelingsgangen fra stuen til soveværelset rummer en drøm af et walk-in closet . Soveværelset mod vest har et skønt lys og god rummelighed og en altan mod vest, hvor solnedgangen og aftensolen kan nydes.

Alt i alt en fantastisk, indflytningsklar lejlighed, som bør opleves.

Som en ekstra bonus kommer I til at bo nær Skodsborg Station, så I eksempelvis kan komme ind til Østerport på blot 15 minutter i toget. Og så kan det blive til mange naturskønne gåture i det nærtliggende Jægersborg Hegn.

Velkommen til Skodsborgparken 30!