Bystykket 3, 2850 Nærum

200 roser og en ugeneret have

Drømmer du om en idyllisk have med mere end 200 forskellige roser og skønne frugttræer i hjertet af Nærum? Så skal du se nærmere på denne villa med den karakteristiske svenske røde farve og træhusets charme, som oprindeligt blev opført i 1918.

Boligen er i årenes løb blevet om- og tilbygget, så den har kunne rumme familiens behov. I dag er der et stort spisekøkken, hvor man kan nyde kigget til den skønne gårdhave og lille "æbleplantage" og her er masser af plads til at være samlet i køkkenet. Derudover er der 2 fine værelser og med mulighed for at lave et ekstra efter behov. Der er endvidere et kæmpe badeværelse med både kar og brus, der let kan rumme hele familien. Derudover er der 3 hyggelige stuer en suite, hvoraf spisestuen har udgang til den skønne baghave, hvor man er fuldkommen ugeneret og kan nyde kigget til Jægersborg Hegn og Dyrehaven. Stuerne har masser af charme og forskudte karnapper. Desuden er der yderligere et gæstetoilet i huset og et depotrum/værksted. I kælderen er der plads til lidt opmagasinering og ligeledes fyrrummet.

Haven er et helt kapitel for sig og idyllen og drømmen om en gammel og smuk have møder straks én, når man træder op ad indkørslen. På højre side er der masser af æbletræer og det minder lidt om en hyggelig lille æbleplantage. Roserne blomstrer fra indkørsel til baghave i alverdens størrelser og afskygninger. I gårdhaven kan solen nydes fra morgen til aften og man er fuldkommen ugeneret, dog med afbrydelser af masser af fuglefløjt.

På Bystykket bor man lige i smørhullet af alt hvad Nærum har at byde på. Den skønneste natur i Jægersborg Hegn og blot 5 km fra Eremitageslottet i Dyrehaven. Her er ingen undskyldning for ikke at komme ud i naturen og se de forskellige årstider skifte i skoven. Endvidere bor du lige ved Nærum Tennisklub og de grønne omgivelser i biblioteksparken, hvor der også er en sø med ænder og god legeplads til børnene. Skodsborg strand er kun en cykeltur væk og indkøb kan klares til fods. Indkøbs- og handelsmuligheder på hyggelige Nærum Hovedgade klares på gåben og der er flere specialforretninger på Nærumvænge Torv. Derudover bor man også tæt på både vuggestue, børnehave samt Nærum Skole, Nærum Privat skole og ikke mindst Nærum Gymnasium. Bussen tager jer til Skodsborg station til kystbanen eller Nærum Station, hvor motorvejsbussen tager jer videre ind til Nørreport. Og ikke mindst "Grisen" - Nærum lokalbane, som tager turen mod Lyngby med Jægersborg Station som endestation.