Ulvemosen 6, 1., 2960 Rungsted Kyst

Unik lejlighed med 2 store terrasser i hjertet af Rungsted

Sjældent udbudt lejlighed i Rungsted Park. Her bor man naturskønt og centralt på en og samme gang. Foreningen fremstår velholdt og stilrent i det flotte hvide udtryk, der har lidt sydlandsk stemning. Rungsted Park er tegnet af Arkitekt Jørn Langvad & Søren D. Schmidt.
Byggeriet er opført i 1981 og lejligheden er beliggende på 1. sal, rummer 144 kvm. bolig fordelt på 2 etager og med nogle fantastiske terrasser mod sydvest.
Planløsningen er utrolig velfungerende og rummer 2 gode værelser, begge med indbyggede skabe, et uundværligt depotrum, som kan bruges til viktualierum/bryggers samt et stort badeværelse med kar i grå marmorfliser. Desuden er der en stor dagligstue med trappe til 1. salen og beliggende i åben forbindelse med spisestue og lejlighedens køkken. Køkkenet har god arbejdsplads og herfra kan nydes den smukke udsigt og kig til den store terrasse på ca. 20 kvm. Fra både spisekøkkenet og dagligstuen er der skydedør til terrassen, som har mange indretningsmuligheder. Her kan de lange, lyse sommeraftener nydes under overdækningen. Når man træder op til 1. salen kommer man op i lejlighedens 2. dagligstue, hvor her også er udgang til en dejlig terrasse på ca. 10 kvm. Heroppe er der smuk udsigt over træernes toppe og et dejlig, langt kig. Desuden er der et forældresoveværelse med eget badeværelse med brus - ligeledes i grå marmorfliser.
Ejerforeningen byder på gode parkeringsforhold, cykelkælder og et stort kælderrum samt pæne. grønne fællesarealer.
Beliggenheden er helt perfekt. Med stationen og Rungsted Bytorv i gåafstand. Bytorvet er yderst attraktivt med specialforretninger og dagligvarebutikker. Derudover bor man lige op til Rungsted Golfbane og kan nyde Rungsted Hegns skønne natur og ikke mindst dejlige hyggelige Rungsted Havn med gode spisesteder, sydlandsk stemning og lige ved badestrand.