Bystykket 31, 2850 Nærum

Familievilla med den perfekte planløsning

På hyggelig vej i hjertet af Nærum, finder du denne dejlige familievilla med en optimal planløsning, masser af rummelighed og et fantastisk lysindfald.

Huset er opført i 1995 og udbygget i 2004. Det rummer i dag 186 kvm. bolig og ligger på en skøn og solrig grund på 942kvm.
Planløsning er moderne og funktionel med store værelser og har alt det, som en børnefamilie måtte have brug for. Huset har indgang via bryggers og entréen ved børneafdelingen. I børneafdelingen kommer man ind i fordelingsentréen og her 2 store børneværelser og et kammer, som benyttes til opbevaring. Det ene værelse har stor hems. Desuden er der et badeværelse med brus i denne afdeling. Fra fordelingsentréen træder man ind i husets store lyse dagligstue og alrum. Her er loft til kip og store vinduespartier. I forlængelse af stuen er der ligeledes 2 store værelser, hvoraf det ene også har hems og et masterbedroom med eget badeværelse. I det store alrum er der god plads til at familien kan samles i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen og køkkenet er der udgang til den store, solrige fliseterrasse mod syd. Desuden er der et praktisk bryggers i forlængelse af køkkenet og med udgang til forhaven.
Haven er skøn og ugeneret og solens bane kan nydes fra morgen til aften på de forskellige solterrasser og sommeraftenerne forlænges, når man sidder på terrassen under husets overdækning. I forhaven er der det uundværlige haveredskabsskur og dobbeltcarport til bilen.

På Bystykket bor man lige ved den skønneste natur i Jægersborg Hegn og blot 5 km fra Eremitageslottet i Dyrehaven. Her er ingen undskyldning for ikke at komme ud i naturen og se de forskellige årstider skifte i skoven. Endvidere bor du lige ved Nærum Tennisklub og de grønne omgivelser i biblioteksparken, hvor der også er en sø med ænder og god legeplads til børnene. Skodsborg strand er kun en cykeltur væk og indkøb kan klares til fods. Der er både indkøbs- og handelsmuligheder på hyggelige Nærum Hovedgade samt Nærumvænge Torv med diverse forskellige specialforretninger. Derudover bor man også tæt på både vuggestue, børnehave samt Nærum Skole, Nærum Privat skole og ikke mindst Nærum Gymnasium. Bussen tager jer til Skodsborg station til kystbanen eller Nærum Station, hvor motorvejsbussen tager jer videre ind til Nørreport. Og ikke mindst "Grisen" - Nærum lokalbane, som tager turen mod Lyngby med Jægersborg Station som endestation.