Frederiksdalsvej 8E, 1. tv., 2830 Virum

God 4-vær. centralt i Virum

Centralt i Virum i en ejerforening med grønne fællesarealer og naturen som nabo, udbydes denne flotte og moderniserede 4-værelses lejlighed til salg beliggende tilbagetrukket fra Frederiksdalsvej. Der er en masse gode indkøbsmuligheder i gåafstand fra lejligheden på blandt andet Virum Torv, hvor også S-toget har sin station mod København. Desuden er Geelskov kun få hundrede meter fra boligen med gode mountainbike spor.

Lejligheden fremstår flot og indbydende når man træder indenfor. Fra fordelingsentréen er der adgang til alle lejlighedens rum, hvilket gør den anvendelig til forældrekøb som delelejlighed, men ligeledes for en børnefamilie, der har brug for nogle gode værelser. En skøn planløsning som fordeler sig således: Stor og lys stue med god plads til både en sofa- og spiseafdeling. Lyset kommer ind fra de store vinduer mod vest og her er ligeledes udgang til en hyggelig altan med kig til foreningens grønne fællesområder. Derudover er der 2 værelser og et stort forældresoveværelse med fransk altan mod øst. Der er et godt og funktionelt køkken med god arbejds- og skabsplads. Ligeledes et rigtig pænt og moderniseret badeværelse med separat brus.

I foreningen er der vaskekælder, cykelkælder og brugsret til kælderrum. Der er ligeledes mulighed for at komme på venteliste til foreningen parkeringspladser, som kan lejes mod et gebyr.