Linde Alle 23, st. th., 2850 Nærum

Stor terrasse mod syd i byggeri fra 2020 af Lind og Risør

Drømmer du om en lejlighed fra 2020 med en stor og solrig terrasse, så har Lind og Risør opført denne lækre 3 værelses lejlighed centralt i hyggelige Nærum og nær den skønneste natur.

Lejligheden har en lys og rummelig planløsning og man træder ind i entréen med indbygget skab. Herfra er der adgang til et skønt badeværelse i stilfulde materialer og smukke naturfarvede klinker. Der er fin bruseniche, væghængt toilet, vaskesøjle og lille rum til teknikløsninger og anden opbevaring. Derudover er der 2 dejlige værelser, hvor det store soveværelse har en stor indbygget skabsvæg. Dagligstuen har udgang til den dejligste terrasse, hvor solen kan nydes fra morgen til tidlig aften. Her er plads til at indrette sig med forskellige sol-/ og skyggepladser og pynte med en masse skønne krukker og blomster. Dagligstuen er smagfuldt indrettet og har fin plads til både sofa og lænestole. Køkkenet er i åben forbindelse med dagligstuen. Her er der valgt hvide og stilrene elementer fra HTH med flotte softline greb og eksklusiv sort granitbordplade med matchende sort silgranitvask. Alle hvidevarer er fra Miele.

Bebyggelsen er opført i 3 etager og der er elevator. De arkitekttegnede lejligheder har hver brugsret til én nummeret parkeringsplads i terræn og ét stk. depotrum i kælderen, hvor der ligeledes er plads til cykelparkering eller lignende.
Tæt på Nærum Hovedgades hyggelige handelsmiljø med dagligvarebutikker, specialforretninger og spisesteder, finder I denne fantastiske nyere lejlighed. Det populære Nærumvænge Torv kan også nås på gåben eller en kort cykeltur, også her er gode indkøbsmuligheder. Nærum er omgivet af naturskønne områder, der kan nydes året rundt, blandt andet Nærum Gadekær, Biblioteksparken eller Jægersborg Hegn som fører ind til Dyrehaven. Desuden er der nogle fantastisk idrætsmuligheder med både tennisbaner, svømmehal og idrætshal. Skodsborg Strand er kun en cykeltur væk og det samme er Kystbanen, som tager dig til Københavns Hovedbanegård og videre til lufthavnen. Endvidere er der gode forbindelser videre fra Nærum Station, til f.eks. Lyngby eller motorvejsbussen til Nørreport. Via motorvejen kan man i bil køre til København på blot 15 min. Nærum rummer derudover daginstitutioner og skoler, gymnasium, gode ungdomsfaciliteter og en masse aktiviteter for børn, unge og ældre.