Langebjerg 68, 2850 Nærum

Unik beliggenhed og stor have

Beliggende i 1. række til fantastisk natur. Et område, der ikke er kendt for alle, men ABSOLUT skal opleves. Når man kører ned i bunden af Langebjerg, er det første som øjnene falder på, den smukke, naturskønne kulisse. Det store grønne område og skoven gør, at man slet ikke føler og mærker, at man bor så centralt i byen. Området grænser endvidere op til "Det Danske Schweiz" og på en gåtur i området finder man både hestefolde og marker med køer.

Boligen fremstår utrolig pæn og er blandt andet moderniseret med nye gulve, paneler og døre samt et nyt køkken. Huset rummer følgende: Entré med god plads til overtøjet. Herudover er der 2 fine værelser og et stort forældresoveværelse. Det store soveværelse bliver også af andre benyttet som separat tv-stue eller spisestue, rummet kan endvidere let opdeles i to værelser, såfremt dette måtte være et ønske. Derudover er der et badeværelse med brus i lyse klinker samt et pænt gæstetoilet ligeledes med lyse klinker. Fra entré/ fordelingsgangen er der indgang til en kæmpe dagligstue med store vinduer og kig til den skønneste natur. Køkkenet er i åben forbindelse med dagligstuen. Det er et nyopsat HTH køkken og har ikke været i brug. Det er hvide elementer og der er god skabs-, skuffe og bordplads. Fra køkkenet er der adgang til udhus, som med fordel kan inddrages i boligen og ligeledes udbygges efter gældende regler fra Grundejerforeningen. Her kan fx indrettes med spisestue og et vinduesparti mod haven. I haven står solen fra morgen til aften og de smukke og skiftende årstider i naturen, bliver man aldrig træt af. Forhaven er helt unik for de fleste af rækkehusene da den er væsentlig større. Her er solen ligeledes fra morgen til aften.
I udhuset som man kommer til fra køkkenet er der nedgang til en stor og funktionel underetage, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvordan man ønsker at indrette sig. Her er hobbyrum, gildesal, vaskerum og potentielt værksted.

I Nærum kan de fleste ting klares på gåben og cykel. Her er blandet andet et væld af handelsmuligheder på Nærumvænge Torv og Nærum Hovedgade, fitnesscenter, det populære Nærum Gymnasium, gode skoler og institutioner samt S-busforbindelser til København og det lille tog "grisen", der kan tage jer til Jægersborg Stations til et S-tog. Derudover er der kort afstand til Skodsborg strand, Kystbanen på Skodsborg station og alle herlighederne i Jægersborg Hegn. Dyrehaven kan nås på en kort cykeltur.