Skyttebjerg 3, 2850 Nærum

Fantastisk ugeneret enderækkehus

Blandt de populære hvide rækkehuse på Skyttedal/Skyttebjerg, ligger dette ugenerede enderækkehus, hvor man kan føle sig som sin helt egen. Det særlige ved enderækkehuset, er den hyggelige og private forhave mod sydøst, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes.

Huset rummer entré og god fordelingsgang med god opbevaringsplads samt bryggers. Herfra træder man ind i køkken-/alrummet. Køkkenet i hvide elementer og funktionelt udnyttet. Her er et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, som har et gennemgående lys i boligen. Dagligstuen ligger i forlængelse af spisestuen med en lille niveauforskel på et par trin - Den er rummelig med god plads til den store sofaafdeling og har ligeledes et skønt lys fra de vinduespartierne mod vest. Her er udgang til dejlig overdækket træterrasse, hvor solen kan nydes fra middag til solnedgang. Desuden rummer huset et fint børneværelse, et kontor og et forældresoveværelse. Badeværelset er optimalt udnyttet med brus og holdt i lyse fliser. Udendørs kan du nyde den dejlige have, der er perfekt til afslapning og udlevelse af havedrømme. Der er også nogle skønne frugttræer i haven. Huset er generelt i rigtig pæn stand og skal virkelig opleves. Her får man de perfekte rammer til familien - Både som familiens første hjem eller til dem som ønsker at downsize. Og skulle man med tiden ønske lidt mere plads, er der god mulighed for udbygning.

I området mellem Nærum Kirke, Hovedgaden og Rundforbihallen, får du nu mulighed for at udleve boligdrømmene i charmerende og naturskønne omgivelser. En kort tur op ad vejen og du finder Nærum Hovedgade, som er et hyggeligt handelsmiljø med dagligvarebutikker, specialforretninger og spisesteder. Turen kan også gå ned til gadekæret hvor de lokale ænder, gæs og svaner nyder at få besøg. Den røde port til Jægersborg Hegn samt det grønne område kaldet Eventyrskoven, er også kun en kort gåtur væk. Det populære Nærumvænge Torv kan også nås på gåben eller en kort cykel-/bustur, så her er gode indkøbsmuligheder.