Vejdammen 25, Gl Holte, 2840 Holte

Villaen til den store familie. Velholdt og indflytningsklart.

Gedigen villa fra 1988, som er udbygget i 2001 og indeholder 200 kvm. bolig samt en hyggelig havestue på 15 kvm. Huset er beliggende på solrig grund på 1.182 kvm.

Mangler du huset, hvor der er plads til den store familie, så får du her en ejendom med 5 gode soveværelser, godt bryggers og 2 badeværelser. Huset har en rigtig god planløsning og fremstår meget velholdt og præsentabel. Der er en stor og lys entré med store vinduespartier, som er tilbygget i 2001 ligeledes med 2 gode værelser og et isoleret udhus. I husets oprindelige plan er der via mellemgangen et værelse med badeværelse i lyse marmor klinker og med brus. Fra gangen træder man ind i husets store og åbne køkken-/alrum med plads til både mindre spiseplads, samt spisebord til den store forsamling. Køkkenet er moderniseret og holdt i hvide elementer. Fra spisestuen med mindre niveauforskel er der en hyggelig dagligstue med kig over haven og godt lys fra syd. I forlængelse heraf er der en hyggelig udestue. Ved husets hjerterum - Køkkenet, er der adgang til både kontor, funktionelt bryggers og et stort masterbedroom med stor skabsvæg, udgang til haven og med eget badeværelse med brus, også her holdt i de originale, lyse marmor klinker.

Haven er en lille oase for sig med solrige terrasser, flotte anlagte fliser i både forhaven mod øst og i haven mod sydvest. Der er ligeledes en stor dobbeltcarport til boligen. Det er et utrolig velholdt hus som rummer den perfekte planløsning til børnefamilien, der søger plads, privatliv og ikke mindst det store fællesrum.

Området er børnevenligt med skøn natur. Der er trygt stisystem til Trørødskolen og mulighed for masser af gode aktiviteter såsom løberuter, mountainbike og golf i Søllerød Golfklub. Trørødskoven og Vedbæk Strand kan man også få glæde af og indkøbsmulighederne findes bl.a. i Gl. Holte, Trørød Torv og Nærumvænge Torv. Der er også gode forbindelser mod København - både i bil og med offentlig transport. Dette hus skal virkelig opleves - Ring til os for en fremvisning.