Langebjerg 16, 1. th., 2850 Nærum

Utrolig fin og indflytningsklar lejlighed med lyst køkken/alrum

I den populære ejerforening i Langebjerg, hvor den smukkeste og naturskønne udsigt kan nydes, udbydes denne fine lejlighed til salg.

Man træder ind i lejlighedens store og lyse fordelingsentré. Herfra er der adgang til dejligt køkken/alrum med hvide elementer og plads til spisestue og ikke mindst en smuk solopgang mod øst der kan nydes herfra. Der er både gæstetoilet og badeværelse, som er blevet moderniseret med lysegrå klinker. Derudover er der 2 gode værelser og et uundværligt garderoberum. Lejligheden store stue mod vest har udgang til stor og solrig altan mod sydvest. Stuen har masser af indretningsmuligheder og god plads til forskellige sofaafdelinger. Altanen har plads til både blomsterkrukker og cafébord, og her nydes den flotteste udsigt til skov og grønne fællesarealer - Her kan de skiftende årstider betragtes og den smukke solnedgang nydes.

Ejerforeningens grønne fællesarealer fremstår flot, ejendomsinspektøren sætter en dyd i at holde de grønne arealer indbydende. I foreningen er der dørtelefon, elevator, vaskeri, cykelkælder og kælderrum. Der er parkeringsmuligheder ved lejligheden.

Her kan du bo tæt på skoven og har rig mulighed for at nyde den skønne natur omkring Mølleåen. Indkøbene kan klares på Nærumvænge Torv med diverse specialforretninger og supermarkeder. Lige ved lejligheden kan man tage "grisen/Nærumbanen" til Lyngby eller bussen til Holte eller København.