Skodsborgvej 209, Søllerød, 2850 Nærum

En ejendom fuld af muligheder. Hvad er din drøm?

Huset egner sig til børnefamilien, de 2 generationer eller mulighed for at drive liberalt erhverv. Derudover kan drømmen om at starte helt forfra og bygge et nyt hus også udleves.

Huset har 2 separate indgange, men der kan let etableres en adgangsvej, så de kan hænge sammen som 1 enhed. Den beboede del af huset rummer en entré, badeværelse med brus og nedgang til kælder. Fra entréen går man ind i stor og rummelig vinkelstue indrettet med både sofa- og spiseafdeling. Der er udgang til skøn, overdækket terrasse mod sydvest. Desuden er der et stort soveværelse. Køkkenet ligger i forbindelse til spiseafdelingen og det vil være en oplagt mulighed at åbne op imellem de 2 rum. Det vil give et skønt alrum og et dejligt lys. Fra køkkenet er der endnu et værelse og udgang til sydøstvendt gårdhave. Det vil være via dette værelse, at der skal åbnes op til den anden del af huset.
Fra gårdhaven kommer man ind til den anden del, som har et fantastisk lys. Her er stueetagen indrettet med 2 gode rum og et køkken. Denne del kan enten integreres i den anden bolig eller en drøm om liberalt erhverv hjemme kan udleves her. Der er også kælder under denne del. Der er opbevaringsplads, fyrrum og badeværelse. Kælderen i den anden bolig rummer 3 gode disponible rum, som i dag benyttes som gæsterum og kontor samt et fyrrum/bryggers.
Haven ligger ugeneret fra vejen og solens stråler kan nydes herude fra morgen til aften. I Søllerød bor man naturskønt med både Ravnholm skov og Kirkeskoven. Desuden tæt ved motorvejen, for let tilgængelighed til byen på blot 20 min samt gode indkøbsmuligheder på Nærumvænge Torv. Skodsborg strand er kun 10 minutter væk i bil og den dejlige Dyrehave kan også nydes.
Skole og daginstitutioner er kun en cykeltur væk - Skolen tilknyttet hertil er Ravnholm Skole - Vangebo matriklen.